sâmbătă, 7 iunie 2014
Ce mâncăm la Mondial (2)
Dacă în prima parte am acordat credit unor rețete foarte rapid de preparat, în acest articol voi propune două preparate ce necesită putin mai mult timp, însă vin cu un specific aparte.
Având în vedere că nemții au mari șanse la câștigarea trofeului și foarte probabil o să atingă cel puțin faza ultimelor 8, prima propunere vine din bucătăria bavareză. Cu siguranță cea mai bună alegere este cârnatul specific însoțit de puțin muștar, o chiflă și o bere puternică, nefiltrată, cel mai bun exemplu fiind berea Paulaner, o marcă înregistrată a Bavariei.
Cu numărul doi pe tricou vin cele mai bune preparate din fructe de mare în opinia mea, și anume rondelele de calamar. Acestea se găsesc congelate în toate hypermarketurile și se prepară în aproximativ 40 de minute. Eu le mănânc fără sos, doar cu puțină lămâie sau lime și însoțite de un pahar de vin rose. Sunt specifice unor țări precum Grecia, Italia sau Spania, și cu siguranță vor merge perfect cu golurile lui Pirlo, Samaras sau Fabregas.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu