sâmbătă, 28 iunie 2014

Gol gol gol

    Asta se spune că s-a auzit în parcarea unde Andres Escobar, fundașul central al Columbiei la WorldCup 94, a fost împușcat. Versiunile acestei întâmplări sunt nenumărate, de la răzbunările mafioților din cauza pierderilor provocate la pariuri, până la o simplă răfuială cauzată de vaporii de alcool.

vineri, 27 iunie 2014

O luna

    A trecut o lună de când m-am apucat să scriu aici, iar în această perioadă mi-am făcut un grup de cititori și am reușit să ajung și în alte locuri.

joi, 26 iunie 2014

Totul se intoarce

    În urmă cu câteva săptămâni Celtic câștiga un nou titlu de campioană în Scoția, iar jucătorii sărbătoreau în fața fanilor. În acel moment Georgios Samaras s-a dus și a luat din tribună un copil ce sufera de sindromul down pentru a îi oferi un tur de stadion alături de jucători.
 





miercuri, 25 iunie 2014

Cele mai folosite 5 poze inainte de BAC

    Eu am scăpat de BAC anul trecut, însă am mulți prieteni care fie nu au scăpat de el fie trebuie să îl dea anul acesta. Așa cum mă plângeam și eu în trecut, așa se plâng și ei în acest an, iar news feed-ul de pe facebook este invadat de poze. Iată aici cele mai des întâlnite 5 poze inainte de BAC.

marți, 24 iunie 2014

Cei mai tari artisti din teren

 Dacă există un Campionat Mondial al artiștilor fotbaliști, mă întreb de ce nu ar exista o competiție și a fotbaliștilor artiști. Azi am ales 5 nume ce fac sau au facut senzație atât pe teren cât și în studiouri. La tobe sau vocal, aceștia se descurcă suficient de bine zic eu, dar hai să îi descoperiți singuri.
 
 1. Petr Cech portarul celor de la Chelsea și al naționalei Cehiei se descurcă foarte bine în studio avand chiar si o trupa rock.
 
 2. Jamaicanul Ricardo Gardner, fostul jucător al lui Bolton a înregistrat o melodie rap pe vremea când evolua pentru englezi.
 
 3. Chiar dacă a evoluat pentru Real Madrid sau Everton în trecut, Royston Drenthe pare un fotbalist terminat. Acesta a cochetat și cu muzică, scoțând mai multe piese pe când era la Madrid.
 
 4. Unul dintre cei mai excentrici jucători din lume, Djibril Cisse obișnuia să facă pe DJ-ul în cluburile din Atena pe când evolua la Panathinaikos.
 
 5. Sandro, mijlocașul brazilian al lui Tottenham și-a arătat și el talentul cântând fără negativ și acompaniat de chitară melodia Balada Boa, personal chiar mi-a plăcut.
 
    Cu siguranță mai există și alți cantaciosi: Clind Dempsey și Ryan Babel sunt doar două exemple, însă cred că cei 5 sunt suficienți.
   

luni, 23 iunie 2014

De câte ori te-ai visat făcând așa ceva?

    De câteva zile circulă pe internet un clip extrem de mișto al celor de la Pepsi Max cu niște băieți, 6 freestyleri și 6 practicanți de freerunning. Aceștia încing o miuță pe un teren mai puțin obișnuit, iar acum să facem un exercițiu de imaginație, ce poate să iasă dintr-un meci de fotbal între niște oameni atât de spectaculoși? Ei bine, ceva ce a fost denumit la televizor Galactik Football.

    PS: Unul dintre protagoniștii clipului seamănă izbitor cu unul dintre personajele desenului animat




Ce ne asteapta sezonul urmator in Liga 1

    Deja au început să se reunească mai toate echipele, însă că în fiecare an nu știm cine joacă și cine nu în prima ligă. După cum se zice o să retrogradeze 6 echipe din 18, asta înseamnă o treime.
 
    În opinia mea echipele ce nu se bat la titlu/cupe europene o să fie angrenate în bătălia pentru evitarea retrogradării, iar eu zic că vor intră în această luptă 12 echipe. Printre cele cu aspirații mari o să fie Steaua, Petrolul, Astra și Dinamo.  Lor li se pot adăuga Pandurii, CFR însă cu semne mari de întrebare și zic eu U Cluj, echipă ce și-a păstrat antrenorul și majoritatea jucătorilor importanți: Lemnaru, Ciupe, Lungu, pierzând o singură piesă de bază pe Max Nicu.
   
    U Cluj mi se pare echipa ce are toate șansele de a reuși să se dezvolte în acest sezon. O să dezbat mult mai pe larg această formatie în momentul în care vom avea toate datele, iar campionatul o să fie pe cale să înceapă. Până atunci, ne distrăm tot cu Mondialul.