vineri, 11 iulie 2014

L-am descoperit pe Hagi

    Toți prietenii mei, deci cam 93,45% dintre cititori, știu că sunt fan al echipei AC Milan. Fie că mi-au văzut carcasa de la telefon sau tricourile cu Shevchenko și Ronaldo în clasele din școala generală, imaginea mea le-a rămas blocată pe un fundal rossonerro.

miercuri, 9 iulie 2014

Romanii din FA Cup

    FA Cup este cea mai veche competiție oficială de fotbal din toate timpurile. Echipele din Anglia pornind de la liga a 9 a până la Premier League se duelează pe parcursul a aproape 10 luni pentru a pune mâna pe mult râvnitul trofeu. Actuala deținătoare a cupei este Arsenal Londra.

      La jumătatea lunii august va avea loc startul competiției, competiție în care în acest sezon va participa și FC România, faimoasa echipă la care joacă românii plecați la muncă în Anglia. Aceștia vor da piept pe 16 august cu Haverhill Rovers echipă ce se află în liga a 9 a, la fel ca și FC România.  



 

duminică, 6 iulie 2014

Van Gaal nu a fost primul

    În urmă cu două sezoane, în semifinala Cupei Germaniei de pe Trolli Arena, Greuther Furth primea vizita celor de la Borussia Dortmund. 0-0 pauză, 0-0 final, cu Barrios și Kagawa pe teren pentru galbeni. În minutul 82 își făcea apariția pe teren Ilkay Gundogan, jucător achiziționat de la Nurnberg în acel sezon, jucător ce reprezentase o cruntă dezamăgire.
 
    Se face minutul 115 încă nimic, Max Grun portarul celor de la Furth apărase tot. Se face minutul 116 tot nimic, 117, 118 și intră Jasmin Fejzic. Cine este acesta? 1,98 m, 95 de kg, 3 minute jucate în tot sezonul. Cine iese? Max Grun. Da așa este, Mike Buskens a scos portarul și a introdus un colos pentru loviturile de departajare.
 
    Vine minutul 120 și vedeți totul mai jos