joi, 17 iulie 2014

Noi dam shoturi, ei dau bani

    Toți am văzut ghirlandele frumos colorate sau ne-am strâmbat după ce am băut din eprubeta de Jagermeister. Ei bine, au fost și oameni ce s-au bucurat mai mult decât noi atunci când au văzut mașinile pe care era lipit capul cerbului.
 

marți, 15 iulie 2014

Cum sa iti faci reclama la pret minim

    A trecut și Mondialul, sper că au trecut și reclamele lui Ronaldo la KFC și Clear. Azi o să vă explic cum îți poți face reclamă în finala Cupei Mondiale pe un preț de nimic, e drept nu apari la televizor, însă internetul o să te iubească.
 
    Toți cei care avem facebook am văzut măcar o poză cu Vitaly Zdorovetskiy, băiatul care a intrat pe teren și a vrut să îl pupe pe Howedes. Ei bine, el nu a fost nici bătut, nici torturat, nu a primit nici măcar o amendă usturătoare. 100 de dolari și câteva ore în arest, nimic mai mult. În schimb, a primit câteva sute de mii de abonați pe facebook, twitter și youtube.
 
    Mă întreb și eu oare, de ce o firmă gen KFC sau Clear îi dă milioane lui Ronaldo pentru 20 de secunde, când poate da 2-3 mii de euro pe un bilet la finală și încă 100 pe o amendă și va face vâlvă pe internet și la televiziuni.

duminică, 13 iulie 2014

E unul praf, da are pile

Olanda a câștigat aseară medalia de bronz la Mondial, lucru ce m-a făcut să îmi dau seama că am și eu un tricou cu fosta națională a lui Van Gaal. Nu vă spun deocamdată cu cine e, deoarece acesta este unul dintre personajele principale ale postării de azi.