sâmbătă, 9 august 2014

Si retrasi tot au haz


 Recent am văzut pe Eurosport la rubrica watts o reclamă extrem de amuzantă ce îi avea drept principali eroi pe Fabio Cannavaro și Zinedine Zidane, căpitanii din finala Mondialului din 2006. Acțiunea începe atunci când francezul intră într-un restaurant cu specific italienesc tocmai în timpul unei partide Franța-Italia. De aici vă las pe voi să vizionați.

miercuri, 6 august 2014

Celebrare sau comemorare?

   Azi, 6 august 2014, se împlinesc 61 de ani de când s-a scris prima dată pe hârtie Dinamo Pitești, devenită ulterior FC Argeș. Cu ocazia acestui eveniment Muzeul Județean din Pitești a organizat o întâlnire între foștii jucători și angajați ai clubului și suporteri. Printre invitați s-au numărat Radu I, Radu II, Viorel Moiceanu, Ilie Bărbulescu dar și nume mai tinere precum Argeș Vintilă, Vali Năstase sau Jean Vlădoiu. Pe lângă povești și urările de bine s-a discutat și despre noua echipă ce va activa în liga a 4 a, echipă pe care aproape toate fostele glorii o susțin cât pot de mult.
 
    Fiindcă tot am ajuns la muzeu, am vizitat și Muzeul Sportului Argeșean acolo unde am descoperit multe lucruri interesante precum trofeul din 1978/1979, tricoul lui Bebe Barbu sau o întreagă vitrină cu poze și cărți despre Nicolae Dobrin.
 
    Pentru mine a fost o plăcere să mă aflu alături de nume mari ale fotbalului și sper ca și la aniversarea a 62 de ani să pot ajunge. Această zi a reprezentat o celebrare, nu o comemorare!




marți, 5 august 2014

Cum am realizat primul transfer


    Sâmbătă Athletico Floreasca a jucat primul meci amical, iar cu această ocazie a debutat și primul jucător transferat de mine. În urmă cu câteva luni tata a fost într-o excursie în Corfu acolo unde s-a întâlnit cu Toma, aflat și el în aceelasi grup.

    Din vorba în vorba s-a ajuns la teme sportive, acolo unde discuțiile au devenit mai aprinse. Tata a descoperit că Toma a jucat fotbal la juniorii Ceahlaului din Piatra-Neamț, dar și pe la Internațional Pitești, echipă ce s-a aflat chiar în orașul meu. La auzul acestor lucruri prima recomandare a fost: "Poți să te duci la băiatul meu la echipă".

    Și așa a și fost. După câteva antrenamente în care Toma s-a integrat foarte bine a urmat și primul joc, iar astăzi va urmă al 2 lea, și cât de curând și meciurile oficiale. Transferul nu s-a făcut însă oricum, am avut chiar și probă video, veche de ani buni, însă noi măcar am știut toate datele, nu ca cei de la Hannovra în cazul Franca.

Gol Toma Nicolau