vineri, 4 iulie 2014

Uite-l pe Sheldon

    Până ieri habar nu aveam cum îl cheamă pe actorul ce îl interpretează pe Dr. Sheldon Cooper din serialul "The Big Bang Theory". L-am observat însă lângă fratele mai mic al lui Eugenie Bouchard in confruntarea contra Simonei Halep de la Wimbledon, iar asta m-a făcut să exclam "Uite-l pe Sheldon", însă mi-am dat seama destul de repede că pe el nu îl cheamă așa.
 
    După o căutare rapidă pe google am descoperit că numele lui adevărat este Jim Parsons și este un actor foarte apreciat, câștigând în 2009 premiul pentru cel mai bun comediant, reușind să devanseze nume precum Neil Patrick Harris zis și Barney din serialul "How I Met Your Mother".

 
    Dar până la urmă cine le spune actorilor de seriale pe numele din buletin? Pentru toți Cobie Smulders este Robin, iar David Duchovny este Hank Moody.

miercuri, 2 iulie 2014

Cum a fost primul interviu

    Ieri seară am apărut pentru prima dată la televizor cu un interviu. Așa cum aminteam aici mi-am depus CV-ul pentru naționala de U21, iar lista cu candidații a fost publicată pe siteul FRF. Un prieten de la Sport.ro mi-a văzut numele acolo și i-a venit ideea de a face un interviu cu cel mai tânăr candidat.
 


duminică, 29 iunie 2014

Caritate înainte de toate

    Mă întreb oare câți fotbaliști sunt preocupați de actele de caritate. Cu siguranță foarte mulți. Săptămâna trecută după meciurile Belgiei, Vincent Kompany  și-a scos la licitație tricourile de joc pentru a strânge bani pe care îi va dona unei fundații.