sâmbătă, 21 iunie 2014

Clipa mult visata a sosit

    Câteva sute de suflete ce cântă în jurul unui plastic. Cântă de bucurie că au câștigat acel plastic. Acel obiect poate să fie cumpărat de la magazin cu 40-50 de lei, însă pentru ei reprezintă totul. Este vorba de suporterii celor de la ASU POLI Timișoara, echipă ce a reușit să câștige Cupa României pe județul Timiș. Nu au câștigat bani sau vreun mare trofeu, însă au reușit să își asigure prezența în ediția viitoare a Cupei României. Oare o să avem șansa să îi vedem pe Național Arena? Eu unul îmi doresc asta din toată inima!
 
    ASU nu a reușit să câștige campionatul în liga a 4 a Timiș, și astfel a ratat șansa de a promova în liga a 3 a. Această cupă le aduce însă recunoașterea meritelor și îi propulsează în fotbalul profesionist. Oricum dacă este după mine, ASU  reprezintă cea mai profesionistă echipă din România!

   In linkul urmator aveti filmata bucuria de dupa meci!  Bucurie Poli Timisoara

joi, 19 iunie 2014

Tot nu îți place de Pițurcă?

    Din păcate am stat cam prost cu sănătatea în ultimele zile și nu am mai avut timp să scriu. Vă amintiți că în urmă cu o săptămâna v-am vorbit aici despre Fantasy World Cup și cum puteți deveni selecționeri ai unei naționale mondiale pe durata turneului final.
 
    Cea mai nouă știre ne spune că antrenorul României de la națională u21, Bogdan Stelea, și-a dat demisia
și s-a dus la Viitorul Constanța/Voluntari. Fiind în căutare de un nou selecționer, FRF  a lansat o știre prin care îi roagă pe toți cei dornici să ocupe acest post să își trimită CV-ul și poate vor avea o șansă. Fiindcă tot sunt pe primul loc în Bucharest League la Fantasy am zis că nu am ce pierde. Dacă tot nu îți place de Pițurcă intră pe linkul de mai jos! Poate ajungi la u21 și în câțiva ani la națională mare!

http://www.frf.ro/sectiune/comunicate-frf/articol/depune-ti-cv-ul-postul-selectioner-al-echipei-nationale-under-21

luni, 16 iunie 2014

Daca nu era mort, Hitler se sinucidea

    Toată lumea știe ura de care aveau parte oamenii de culoare, evreii și celelalte popoare considerate inferioare de către Adolf Hitler. Ei bine, în 2002 dacă nu era mort deja, Hitler se sinucidea cu siguranță.
 
    La Campionatul Mondial din Coreea și Japonia, naționala Germaniei a ajuns într-o mult visată finală. Se întâmpla asta după 12 ani de așteptare de la ultimul titlu și implicit finala jucată. Așa cum știe toată lumea Brazilia a câștigat cu 2-0 grație dublei lui Ronaldo, însă nu asta l-ar fi determinat pe sângerosul nazist să își pună capăt zilelor. În minutul 77 al meciului pe teren și-a făcut apariția Gerald Asamoah, primul jucător de culoare ce juca într-o finală de Campionat Mondial pentru Germania. Gerald nu a făcut nimic notabil, deznodământul fiind iminent.
 
    Asamoah provenea de la Schalke 04, echipă pe care Hitler a susținut-o în anii săi de viață, se pare că socoteală din trecut nu s-a potrivit cu cea din viitor. După ce a plecat de la mineri, Asamoah și-a găsit un loc perfect pentru el la Sankt Pauli, echipa tuturor posibilităților. Dacă azi suntem obișnuiți cu nemții Boateng, Aogo sau Cacau, în acea perioadă Gerald chiar a fost un eveniment.

duminică, 15 iunie 2014

Perle braziliene

   Nu prea am despre ce să scriu așa că azi o să adopt o tactică foarte critică asupra comentariilor de la Campionatul Mondial. Am ratat doar 3 meciuri așa că poate nu am prins toate gafele, însă câteva din cele surprinse sunt monumentale.

    Uruguay-Costa Rica 1-3 

    "Majoritatea jucătorilor din naționala Uruguayului sunt cu 4 ani mai bătrâni față de Cupa Mondială din 2010, iar acest lucru se rasfrange asupra jocului"- Se pare că în trupă lui Tabarez avem un Benjamin Button, care în curând va schimba prefixul de la 3 la 2 sau de la 2 la 1.

    Repriza 1: "Joel Campbell va împlini pe 26 Iunie 26 de ani"
    Repriza 2: "Joel Campbell, un gol incredibil din partea tânărului de 21 de ani"- Cred că l-am descoperit pe Benjamin Button.

    "În această grupă avem 3 Campione Mondiale, Anglia, Italia și Costa Rica, englezii au un titlu, uruguayenii două, iar nemții 4."- Aici nu prea mai are rost să comentăm

    Mexic-Camerun 1-0 

    "În poartă joacă IntanjE...apără ItanjEEEEE"- În franceză nu prea se pronunță E la sfârșitul cuvintelor

    Columbia-Grecia 3-0 

    "În Brazilia la ora 6 este întuneric bocnă."- Noroc că nu se topește întunericul ăsta

    UPDATE 1

   Elvetia-Ecuador 2-1 
 
 "Mingea ajunge la Țaca" și elvețienii joacă un fel de țaca-paca nu? era vorba de Granit Xhaka
 
 "Stocker fundașul stânga al elvețienilor" băiatul ăsta dădea niște goluri prin Champions League din poziția de atacant stânga parcă
 
 "Drmic jucătorul împrumutat de Leverkusen la Nurnberg" ăsta e motivul pentru care l-au transferat după terminarea campionatului
 
    Franța-Honduras 3-0 
 
 "Mingea ajunge la YoHan Cabaye" prin franceză parcă e mut H-ul
 
 "Loic Remy este jucătorul lui Niucastăl" de QPR nu a auzit domnul comentator, iar Castăl ăsta e prin Oltenia?