luni, 9 iunie 2014

Care e cel mai tare job din lume?

    Tom Deacon, un băiețaș din Southampton, ne zice la începutul fiecărui clip al său de pe youtube că are cel mai tare job din lume. La început nu înclinam să cred asta, însă după ce am urmărit toate filmulețele sale aș da 10 ani din viață pentru un asemenea loc de muncă.
 
    Concret la începutul sezonului 2012/2013 din grupele UEFA Champions League acesta a început să meargă prin mai multe orașe ale Europei și să vadă meciuri, fiind suporterul echipei gazdă. A început cu un Malaga-Zenit, nu e cine știe ce am zice, a continuat la Cluj pentru meciul celor de la CFR cu Man. United și multe alte orașe. A ajuns de vreo 2 ori la Dortmund, de 3 ori la Munchen, la Paris, Moscova, Madrid sau Manchester, dar și la finalele de la Londra și Lisabona.
 
    Acesta colindă orașele în căutare de suporteri, legende ale cluburilor sau locuri unde își poate petrece timpul liber pe care îl are înainte de meciuri. Vă las linkul către primul său meci și vă recomand să le vizionați pe toate, diferența dintre acest serial și Dexter sau Suits este că aici totul e real.

Malaga-Zenit The Eurofan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu