duminică, 8 iunie 2014

De ce poate să fie Bosnia surpriza

    AMR 4 zile!
 
    Mi-am ales și eu favorita, nu îmi dau seama de ce dar voi merge pe mâna Bosniei. Cu siguranță aceștia nu sunt în stare să câștige Mondialul însă măcar un sfert de finală cred că pot face. Grupa nu e complicată, cu Argentina, Iran și Nigeria, iar dacă trec de ea vor juca cel mai probabil cu Franța sau Elveția, echipe cam de aceelasi nivel.
 
    Bosnia are un echilibru perfect în teren între experiență și talent. În poartă se află Begovic, jucător cu zeci de meciuri în Premier League pentru Stoke, iar linia de apărare este 100% nemțească Mujdza, Spahic, Kolasinac și Bicakcic fiind fotbaliști ce au evoluat constant în acest sezon pentru Freiburg, Leverkusen, Schalke și Braunschweig.
 
    La mijloc îi au pe bătrânul Misimovic, în prezent la Guizou Renhe, Pjanic și Lulic de la Roma și Lazio, dar și pe experimentații Salihovic, Medujanin și Ibricic. Atacul este de nota 9 spre 10 cu doi golgheteri adevărați, Dzeko și Ibisevic, jucători ce au marcat o mulțime de goluri în preliminarii.
 
    Chiar dacă principalul lor atu este reprezentat de cei doi atacanți, Bosnia se poate baza și pe tehnica și viteza lui Pjanic și Lulic, chiar și fundașul stânga Kolasinac fiind un vitezist. Un alt factor extrem de important este reprezentat de abilitatea incredibilă a lui Salihovic de a marca din loviturile libere de la mare distanță, el putând să hotărască în acest mod soarta multor meciuri.
 
    Un lucru extrem de interesant în lotul Bosniei este prezența lui Tino-Sven Susic, jucător la Hajduk Split, el fiind nepotul selecționerului Safet Susic. În cele două jocuri amicale disputate înainte de Mondial, Bosnia a reușit să învingă Coasta de Fildeș cu 2-1 și Mexicul cu 1-0, rezultate ce îi dau dreptul să spere la un turneu final de calitate.

 In video aveti profilul complet al Bosniei si povestea acesteia!
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu